Oferta

Pensiunea Noemi este situata in centrul istoric al orasului Brasov, vis-a-vis de Hotel Aro Sport, in spatele Hotelului Aro Palace si ofera locul ideal atat pentru turistii in trecere cat si pentru cei dornici sa cunoasca farmecul medieval al Brasovului.

Locatia excelenta a pensiunii ofera posibilitatea vizitarii multor obiective turistice: Biserica Neagra, Turnul Alb, Turnul Negru, Poarta Ecaterinei, Strada Sforii, Tampa (Panorama, Telecabina), Poiana Brasov, Cascada "Sapte Scari", Castelul Bran, Castelul Peles - Sinaia, etc.

Conditiile de cazare sunt excelente, camerele fiind dotate cu: TV+CATV, mini-frigider, telefon, acces internet, sauna, jacuzzi si au tot confortul unei pensiuni de 3 stele. Micul dejun este servit ireprosabil in sala de mese a pensiunii.

Structura hoteliera a Pensiunii Noemi este alcatuita din 4 camere duble, 2 camere single si un apartament, situate la etajul unei cladiri medievale.

Pensiunea Noemi ofera cele mai mici preturi de cazare in centrul istoric al Brasovului. Va invitam sa beneficiati de ofertele speciale de cazare.


Structura hoteliera

Structura hoteliera a Pensiunii Noemi este alcatuita din 4 camere duble, 1 single si un apartament, situate la etajul unei camere medievale.

Camera dubla: decorata cu gust rafinat, este dotata cu pat matrimonial, baie cu dus, TV-cablu, minibar, telefon international, acces la internet.

Camera single: are acelasi confort ca si camera dubla, singura deosebire fiind spatiul mai mic al camerei.

Apartamentul: contine spatiu de cazare cu pat matrimonial, minibucatarie dotata cu tot ce este necesar pentru self-catering, TV cablu, minibar, internet, telefon international, jacuzzi, sauna.


Tarife

Pensiunea Noemi va invita sa beneficiati de cele mai mici preturi la cazare in centrul istoric al Brasovului, precum si de ofertele speciale pregatite pentru dumneavoastra.

Camera single
- Pret: 100-120 lei/noapte
- Dotari: internet, televizor, minibar, baie proprie

Camera dubla
- Pret: 140 lei/noapte
- Dotari: internet, televizor, minibar, frigider, baie proprie

Apartament
- Pret: 220 lei/noapte
- Dotari: sauna, jacuzzi, bucatarie, internet, televizor, minibar, frigider

Rezervarea intregii pensiuni (15 locuri)
- Pret promotional: 880 lei/noapte
- Dotari: bucatarie, internet, televizor, minibar, frigider

- Oferim posibilitatea instalarii unui pat in plus in camera, fara costuri suplimentare
- Micul dejun se achita separat la pretul de 9 lei/persoana

Camera single (2) - 39 EUR
Camere duble (3) - 49 EUR
Apartament (1) - 79 EUR

Tarifele includ si micul dejun.

La o rezervare pe mai multe camere si/sau pe mai multe zile se ofera discount.